divendres, 1 de gener del 2010

horaris i oferta comercial durant tot l'any



DE CALENT PRÈVIA COMANDA tres plats típics valldignencs

Macarrons al forn
Pebres farcits d'arròs
Cassola d'arròs al forn

i de postre -
carabassa torrada com abans de la guerra

arnadí (típic postre de pasqüa)


--------------------------------------------------------------------------------

PA i derivats:
xapata, pa de poble, pa integral, pa de segó, pa de fibra
"BOLLERIA":
mones, croissants, ensaïmades, ¨"sussos" ...
SALAT:
"paninis", coques de dacsa, "pitzzes" casolanes, napolitanes farcides, coques tomaca amb pebre, pastissets de pasta fullada, pa amb tomàquet farcit de fiambre , pastissets (tomaca, ceba i verdura), torrades (amb o sense tomàquet), entrepans variats (truita, pernil salat, pernil dolç ...)
DOLÇOS:
pastissets de pasta fullada, coca morena i de carabassa, lioneses
PASTISSOS-TORTADES:
ametlló, nata i trufa, "yema", "tiramisú", ...
PRODUCTES NADALENCS:
pastissets de moniato, rotllets d'annis, polvorons
____________________________________________________
Horari: de 6 del matí fins les 22 h ininterrompudament.
A mig dia i nit oferim menjar de calent prèvia encomanda.
Adreça: C/ Templemars nº 10 -46750 Simat de la Valldigna
Telèfons encomandes: 962811116 -676804622

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada